14.2.19

İndirim Kuponları Alışverişinizi Kolaylaştırıyor

Mediamarkt'ta alışveriş yaparken kullanabileceğiniz indirim kuponları, müşterilerine birçok avantaj sağlıyor. MediaMarkt CLUB üyesi olmanızla beraber size sunulan indirim kuponlarına hangi koşullarda hak kazanabileceğinizi, bu kolaylıklardan nasıl yararlanabileceğinizi bilirseniz birçok fırsat sizi bekliyor.


Üye Olun, İndirim Kazanın

Sadece MediaMarkt CLUB'a üye olmanız bile hemen bir gün sonra size 50 TL değerinde bir indirim kuponu kazandırıyor. Bu "Hoş Geldin Kuponu", üyelik oluşturulduktan sonra her üye için bir defalık kazanılabiliyor ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizde kullanılabiliyor. Bu alışverişi ister mağazada ister web sitesinde isterseniz de mobil uygulamasında yapabiliyor; 50 liralık indirim kuponunuzu kullanabiliyorsunuz.

Her Üç Alışverişte Bir İndirim Fırsatı

MediaMarkt CLUB üyesi olarak üç alışverişte bir hediye ya da indirim kuponu kazanma şansına sahipsiniz. Bu indirim kuponu, alışverişinizin toplam tutarına göre belirleniyor ve her 3, 6, 9 ve 12'nci alışverişinizde 30, 60 ve 120 TL değerinde indirim kuponları kazanabiliyorsunuz. Eğer alışverişiniz için daha çok harcarsanız, bu alışverişleriniz sizin daha fazla indirim kazanmanıza yardımcı oluyor. Bu indirim kuponlarını 3 ay içinde kullanabilmek için ise kuponları aktive etmeniz yeterli oluyor. Aktivasyon işlemini mağazadan, web sitesinden, MediaMarkt uygulamasından ya da çağrı merkezinden yapabiliyorsunuz. Aktive edilen indirim kuponunuzu kupon bedelinden fazla olan alışverişlerinizde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Kişiye Özel İndirim Kuponu

Ayrıca, MediMarkt CLUB üyesi olduğunuzda MediaMarkt, size özel indirim fırsatları da sunuyor. Üyelik kartı başvurusunda beyan ettiğiniz doğum gününüzde hediye indirim kuponu kazanıyorsunuz. Doğum gününüzle MediMarkt CLUB'a üye olduğunuz tarih çakışsa bile doğum günü kuponunuza kavuşabiliyorsunuz. Doğum gününüze özel indirim kuponunuz, tüm MediaMarkt mağazalarında geçerli olurken, bu kuponu cep telefonu uygulamasında ya da web sitesinde alışveriş yaparken de kullanabiliyorsunuz. 500 TL ve üzeri bir alışveriş yapmanız, kuponu kullanabilmeniz için yeterli oluyor. Her yıl doğum gününüze denk gelen belli bir tarihte bir indirim fırsatına sahip olmak, kendinizi özel hissetmenizi de sağlıyor. Yeni yaşınızı kutladığınız günde kendinize istediğiniz hediyeyi alarak mutlu olmanıza yardımcı oluyor.

İndirim Kuponlarının Kullanım Koşulları

  • İndirim kuponları, kazanıldıkları tarihten itibaren en fazla 3 ay için geçerli oluyor.
  • İndirim kuponları; mağazalarda, web sitesinde ya da cep telefonu uygulamasında kullanılabiliyor.
  • MediaMarkt CLUB kuponu kullanarak satın aldığınız ürünü mağazaya geri vermeniz durumunda indirim kuponu geçersiz oluyor.
  • Farklı MediaMarkt CLUB kuponları birleştirilemiyor.
  • Kazandığınız hediyeler, hediye kuponunuz ve kimliğiniz ibraz edilerek MediaMarkt mağazalarından teslim alınabiliyor.
Poşet ve nakliye hizmetine MediaMarkt CLUB kuponlarınızın indirimi 

0 yorum:

Yorum Gönder