30.7.19

Bedelli Askerlik Malzemeleri




Kışlık asker kolisi, yazlık asker kolisi olacak şekilde her mevsime özel şekilde hazırlanmış asker kıyafetleri asker seti halinde satışa sunulmuştur. Kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda bir paket halinde oluşturulmuş olan asker seti alınması oldukça ekonomiktir. Bu sayede beden ölçünüze uygun olan ve ihtiyacınıza yönelik asker seti temin etmeniz halinde askere gitmek istediğinizde ihtiyacınız olan tüm ürünleri temin edersiniz. Asker malzemeleri, askerlerin bulundukları yerin iklim koşullarına uygun şekilde hazırlanmıştır. Bir kişinin ihtiyaçlarının belirlenmesi üzerinde bir setin içerisinde iç çamaşırı, çorap, tıraş takımı başta olmak üzere ihtiyaca uygun şekilde belirlenmiş koli bulunmaktadır.

Bedelli asker seti, bedelli yapmak isteyen gençlerin ihtiyaçlarına yönelik içerikler bulundurulan askerlik kolilerinden oluşmaktadır. Bunlar başlangıç ve temel setlerden oluşmaktadır. Sitemizin içeriğinde bu kolilerin içeriklerini bulabilirsiniz. Bu içerikler parça başı isimlendirilmiştir. Bu sayede ne aldığınızın ve neye ihtiyacınız olabileceğinin farkında olursunuz. Bu eşyaları tek tek ayrı şekillerde almak daha maliyetli olabilmektedir. Bu nedenle de bedelli asker seti ismi ile tüm parçaları bir arada bulundurarak hesaplı hale getirebilmek de sizlerin elindedir. Bedelli asker malzemeleri setler halinde oluşturulmuştur. Aynı zamanda askerlerin birliğinde ilk etapta lazım olacak eşyaları da barındırması ile bilinmektedir. Bu koli askere başlayacak kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmıştır.

6 lı temel set olan bedelli asker seti, 29 parçadan oluşmaktadır. Yazlık ve kışlık set olarak ikiye ayrılmaktadır. Askerlik döneminin zamanına göre oluşturulması gereken en hesaplı asker malzemeleri kolisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

9 lu temel set olan acemi asker seti, yaz ve kış bedelli askerlik zamanına göre kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış olup 38 parçadan hesaplanmaktadır.

12 li temel set 48 parçadır. Burada da geniş çaplı olarak temel ihtiyaçlar ön plana alınmıştır.
18 li temel set 65 parçadır. En kapsamlı bedelli asker seti olarak sitede yer almaktadır. Burada askerlik zamanında lazım olabilecek ve kişilerin bedelli askerliklerinin tamamında ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hazırlanmış bir koli bulunmaktadır.

Asker malzemeleri askerkolisi.com internet sitemizde belirlenirken kişilerin temel ihtiyaçlarına ve askerlik sürelerine göre belirlenmektedir. Bu sayede de askere gidecek olan gençler ihtiyacı dışında herhangi bir ürün satın almamış olmaktadır. Bu kapsamda düşünülmüş ve temel ihtiyaçların üzerinde durulmuş olan asker malzemelerini askerliğin isimlerine göre alabilirsiniz. Örneğin bedelli askerlik seti, temel askerlik malzemelerinden oluşmaktadır. Bu kapsamda temel asker seti ya da bedelli asker malzemeleri isimleri ile sitede malzemeleri temin edebilirsiniz. Koli şeklinde ayrılmış ve 35 parça, 65 parça gibi çeşitli parçaların fiyatlandırılması bulunan kolileri de kendinize uygun biçimde seçebilir ve hızlı şekilde satın alabilirsiniz. Beden ölçünüze uygun olarak hazırlanan bedelli askerlik malzemeleri kolileri, bedelli askerlik yapmak isteyen gençlerimizin askerde ihtiyacı bulunan bütün malzemeleri içermektedir. 100 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo ve hızlı teslimat ile anında kapınızda olacak ürünleri sitemizden temin edebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder