26.12.18


SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR DİYE ÜZÜLENLER YVES ROCHER’YE


Saçlarımız stres, klimalı çalışma koşulları, mevsim geçişleri, ilaç kullanımı, vitamin eksikliği gibi süreçlerin sonucunda dökülme sorunuyla karşı karşıya kalabilir. Saçların günde ortalama yüz tele kadar dökülmesini uzmanlar normal olarak kabul ediyor ancak günde yüz tel üzeri saç dökülmesi bizi paniğe sürüklüyor. Saçlarımız zamanla cansızlaşıyor, incelip kopmaları sonucu dökülüyor ve en önemlisi de yerlerine yeni saçlar hemen gelmiyor. Saç köklerine düzenli bakım yaparak saç dökülmelerinin üstesinden gelebiliriz. Peki bu bakımda neler kullanmalıyız, hangi serum ya da şampuan saçlarımızın eski canlılığını geri getirir? Tüm sorularınızı bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kimyasal Ürünlerden Uzak Durun

Saçlarımız döküldüğünde acil bakım planlarını ardı ardına uygulamaya koyarız. Saçlara fazla işlem yapılması da bakım yapılmaması kadar olumsuz etkiler. Kullandığımız saç bakım ürünlerinin içeriğinde bitkisel değil kimyasal madde bulunması da yine saçları yıpratıyor. Yves Rocher ile henüz tanışmadıysanız, ürünlerinin bitkisel içerikten oluştuğunu ve rahatlıkla kullanabileceğinizi söylemeliyim. Kendinize ve doğaya bir iyilik yapıp kimyasal ürünler yerine bitkilerden gelen şifaya bir şans verin derim. Yves Rocher'de saç dökülmesine çözüm olarak geliştirilen şampuan ve serum bulunuyor. Düzenli kullanımla farkı 1 ay içerisinde hissedebilirsiniz. Yves Rocher'nin bitkisel içerikli ürünleri saç dökülmesini yavaşlatıyor, saç köklerine nefes aldırıyor, saç kökleri besleniyor ve güçleniyor, saçları canlanıyor, sebum fazlası oluşmasının önüne geçilmiş oluyor.

Saçlarımızın eski gücüne ve gür haline kavuşması için onlarca ürün satın alıp, kullanmamıza gerek yok. Saç bakımını maddi açıdan çok zor hale getirmemek ve kullanımı rutine bağlamak için doğru ürünü seçmek yeterli olacaktır. Doğru ürün tercih edildiğinde, az ürünle saçımıza ihtiyacı olan bakımı yapıp, dökülen saçlarımızı hızla geri kazanmamız mümkün.

Gözle Görülür Sonuçlar

Yves Rocher'nin içeriğinin bitkisel olduğundan bahsetmiştik. Acı bakla içeren şampuan, saç oluşumunu destekliyor ve aynı zamanda acı baklanın zengin protein içeriği sayesinde saç kaybını da ortadan kaldırıyor. Saç derisindeki aşırı yağlanma saçın nefes almasını engeller ve saç dökülmesini hızlandırmış olur.

Kan dolaşımının hızlanması ve 1 ay gibi kısa bir sürede gözle görülür sonuçlar almamız için kullanabileceğimiz diğer ürün de saç serumu. Saç serumu, şampuanla birlikte kullanılırsa inanılmaz etkili sonuçlar veriyor. Yves Rocher'nin ürünleri dermatolojik testlerden geçirilmiş olduğundan içiniz rahat kullanabilirsiniz. Kimyasal kullanımını azaltarak, ekolojik dengeyi korumak adına katkıda bulunabiliriz. Aynı zamanda Yves Rocher'nin ürünleri geliştirilirken hayvanlar üzerinde test yapılmaması da ürünleri tercih etmenizde bir diğer etken.



0 yorum:

Yorum Gönder